Online shoppers worden veeleisender: bijna iedereen (82%) wil zelf de betalingswijze kunnen kiezen voor de goederen die ze online kopen. E-retailers moeten daarom hun e-commerce site ontwikkelen om deze evolutie bij te houden. Wij hebben hieronder enkele van de huidige trends opgesomd:

1°) Houd uw klant op uw site

De dagen van omleidingen naar een betaalsite van derden zijn voorbij (Ogone, enz.). Zonder enige ontwikkeling kunt u inderdaad een betaling rechtstreeks op uw site laten integreren.

paiement Magento2

2°) Betaling via QR-code

Veel klanten willen hun bankkaart niet meer gebruiken. Maak het hen gemakkelijker om een bestelling te plaatsen door hen de mogelijkheid te bieden om met hun smartphone te betalen via een QR-code.

Bancontact QR

3°) “Betalen in 3 termijnen zonder kosten”.

Methodes van uitgestelde betaling komen steeds meer voor. Sommige internetgebruikers zoeken systematisch hun aankopen op e-commerce sites die deze oplossing bieden, of het nu gaat om “Vandaag kopen, later betalen” of “3x betalen zonder kosten“. Voor de e-handelaar is dit type betalingsmethode ook risicoloos en brengt het slechts bepaalde transactiekosten met zich mee.

4°) Aanpassen aan nieuwe betaalmethoden

Door de juiste tools te integreren, is het heel eenvoudig geworden om gebruikers op uw site te laten betalen met Google Pay of Apple Pay.

Google Pay Apple Pay

Internetgebruikers kunnen dus gemakkelijk en snel betalen in alle veiligheid, zonder dat ze opnieuw hun bankgegevens moeten meedelen.

5°) Zorgen voor bekende klanten

Een klant heeft een eerste aankoop gedaan op uw site? Dwing ze niet hun bankgegevens opnieuw in te voeren bij hun volgende bezoek. U kunt inderdaad, met hun instemming, hun bankgegevens 100% veilig houden, en dit zonder enige ontwikkeling.

6°) Koop nu

Laat uw klant inloggen op uw site en een bestelling plaatsen (en betalen) om de hele verkooptunnel te omzeilen.  De klant hoeft met andere woorden zijn leveringsadres of zelfs zijn bankgegevens niet in te vullen.

Achat immédiat

Om de gemiddelde mand van uw verkopen te verhogen en aan efficiëntie te winnen, kunt u met Magento Adobe Commerce verschillende betalingsmethoden integreren om uw klanten een vloeiende en gepersonaliseerde ervaring te garanderen en de conversie te verhogen.

Hulp nodig om uw E-commerce site te ontwikkelen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Lees 361 tijden

We zijn gecertificeerd