WiMakeIT – Wij doen alles voor uw webproject

WiMakeIT, gevestigd tussen de provincies Henegouwen en Namen, werd opgericht door Maxime GILBERT, burgerlijk ingenieur informatica en management. Het bedrijf is gespecialiseerd in de digitale transformatie van bedrijven in de brede zin, maar specifieker in het creëren van websites met behulp van het platform Magento2 dat wereldwijd bekendstaat als dé oplossing voor e-commerce bij uitstek (meer dan 235.000 webshops op zijn naam). WiMakeIT is actief in België, Frankrijk, Zwitserland en Luxemburg.

De kracht van WiMakeIT

Professionalisme

Ons kleinschalige, dynamische en klantgerichte team gebruikt al zijn expertise om uw project zo goed mogelijk uit te voeren: een gestructureerde methodologie, naleving van deadlines en vriendelijkheid zijn de sleutelwoorden die leiden tot kwaliteitsvolle prestaties.

De technische competenties zijn van hetzelfde niveau: onze IT-ingenieurs en onze developers bezitten allen minstens het Magento2-certificaat, en houden met plezier hun technische kennis en competenties voortdurend up-to-date zodat ze alle laatste IT-technologieën optimaal beheersen.

Gepersonaliseerde aanpak voor elk project

Wij stellen de expertise van WiMakeIT tot uw dienst: wij passen ons aan uw noden en doelstellingen aan en leveren u een website ‘op maat’, zodat uw commerciële prestaties verbeteren en uw bekendheid groeit.

Toptechnologie

Bij een succesvolle website hoort geavanceerde technologie: dankzij het krachtige opensourceplatform Magento2, kan WiMakeIT u het volgende garanderen:

  • Een reactieve website

Uw website wordt op die manier ontwikkeld dat hij zich kan aanpassen aan alle schermresoluties: op een smartphone, computer of tablet, het volledige commerciële potentieel zal uw gebruikers overal tevredenstellen.

  • Een performante website

Het platform kan tot 800.000 verkopen per uur ondersteunen en is zo één van de betrouwbaarste oplossingen voor uw website. Bovendien biedt het tal van functionaliteiten, op maat van uw producten en diensten (snelheid, functionaliteiten in verschillende talen, breed beheer van de promoties, geoptimaliseerd betalingsproces, hoge veiligheid, mogelijkheid tot het beheren van verschillende winkels met behoud van een gemeenschappelijke backoffice), zodat uw project over de hele lijn een succes is!

  • Een feilloze ergonomie

Het doel van uw gebruikers is simpel: moeiteloos vinden wat ze zoeken op uw website. Magento zorgt zonder twijfel voor een intuïtieve en gebruiksvriendelijke website voor een geslaagde gebruikerservaring en een optimale wisselkoers.

Uw samenwerking met WiMakeIT

Voor WiMakeIT is niet alleen de nauwe band met zijn klanten heel belangrijk, maar ook de transparantie van zijn acties: via een heel precies en gepersonaliseerd dossier leggen wij samen de verschillende stappen van uw project vast (budget, timing, uitvoeringsfasen) om uw doelstellingen te vervullen.

Tijd voor actie! Contacteer ons nu voor een gratis en gepersonaliseerd bestek. Graag ontmoeten wij u om samen uw project te analyseren en een oplossing voor te stellen die bij u past, zodat wij u kunnen begeleiden tot uw project geslaagd is.

We zijn gecertificeerd