WiMakeIT – Uw E-commerce avontuur begint hier

Bij WiMakeIT zetten we uw ideeën om in digitale realiteit. Als u op zoek bent om uw e-commerce website te creëren of te verbeteren op het Open Source Magento-platform, staat ons team klaar om u gedurende het hele proces te begeleiden, van het initiële ontwerp tot de implementatie, inclusief aanpassingen, optimalisatie van prestaties en continue onderhoud van uw e-commerce site.

Ons Magento Expert Team

WiMakeIT, opgericht in België door Maxime GILBERT, burgerlijk ingenieur in computerwetenschappen en management, is trots op een team van gepassioneerde experts op het gebied van Magento-ontwikkeling.

Of het nu gaat om projectmanagement, front-end, back-end of full stack, elk lid van ons team draagt bij met zijn specifieke vaardigheden om holistische en op maat gemaakte oplossingen te bieden aan onze e-commerce klanten.

Het sleutelwoord bij WiMakeIT? Innovatie. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe benaderingen, technologieën en ideeën om onze klanten krachtige e-commerce oplossingen te bieden die inspelen op de veranderende uitdagingen van de digitale wereld.

Voordelen van WiMakeIT

Professionalisme

Ons team, klein van omvang, dynamisch en klantgericht, zet zich in om uw project succesvol te voltooien. Een gestructureerde methodologie, naleving van deadlines en een vriendelijke sfeer zijn onze kernwoorden om u kwalitatieve diensten te garanderen.

Onze technische vaardigheden zijn ook een sterk punt: al onze IT-ingenieurs en ontwikkelaars hebben minimaal het Magento2-certificaat. Ze verbinden zich ertoe hun kennis voortdurend bij te werken om de nieuwste IT-technologieën optimaal te beheersen.

Persoonlijke benadering voor elk project

De expertise van WiMakeIT staat tot uw dienst. Onze prioriteit is om ons aan te passen aan uw behoeften en doelen, zodat we u een op maat gemaakte e-commerce website kunnen bieden die uw zakelijke prestaties verbetert en uw bekendheid vergroot.

Cutting-edge technologie

Het succes van uw website hangt af van geavanceerde technologie. Dankzij het krachtige Open Source Magento2-platform garandeert WiMakeIT:

 • Hoge prestaties

  Magento, in staat om tot 800.000 verkopen per uur te verwerken, biedt uitzonderlijke betrouwbaarheid. Zijn op maat gemaakte functies, zoals snelheid, meertaligheid, uitgebreid promotiebeheer, geoptimaliseerd betalingsproces, verbeterde beveiliging en het beheer van meerdere winkels met een gemeenschappelijk backoffice, garanderen het totale succes van uw project.

 • Flexibiliteit en Aanpassingsvermogen

  Met Magento 2 profiteert u van totale flexibiliteit om uw site aan te passen aan de specifieke behoeften van uw bedrijf. Of het nu gaat om het aanpassen van de navigatie, de lay-out van producten, of het implementeren van sector-specifieke functies, Magento 2 biedt maximale aanpasbaarheid om uw online winkel altijd up-to-date en competitief te houden.

 • Verhoogde beveiliging

  Magento 2 legt de nadruk op beveiliging, met geavanceerde functies en regelmatige updates om de gevoelige gegevens van uw bedrijf en klanten te beschermen.

 • Optimale Gebruikerservaring en Responsieve Website

  Uw e-commerce website zal ontwikkeld worden om zich aan te passen aan alle schermresoluties: of het nu op een smartphone, computer of tablet is, het volledige commerciële potentieel zal binnen handbereik zijn om uw gebruikers tevreden te stellen.

  Met een intuïtieve gebruikersinterface garandeert Magento 2 een naadloze gebruikerservaring, vergemakkelijkt de navigatie en draagt bij aan een optimale conversieratio.

 

Met een intuïtieve gebruikersinterface garandeert Magento 2 een naadloze gebruikerservaring, vergemakkelijkt de navigatie en draagt bij aan een optimale conversieratio.

 

Meer te weten komen over MAGENTO

Uw partnerschap met WiMakeIT, Gecertificeerd Magento2 Expert

 

Het kiezen voor Magento2 betekent zorgen voor een krachtig, aanpasbaar en beveiligd platform om uw online winkel naar succes te leiden.

Maar een samenwerking met WiMakeIT garandeert veel meer.

Als gecertificeerde Magento2-expert hechten we waarde aan een nauwe relatie en transparantie in onze acties. Samen stellen we de belangrijkste stappen van uw project vast via een nauwkeurige en op maat gemaakte projectomschrijving, die het budget, de timing en de uitvoeringsfasen bestrijkt.

Neem nu actie en neem contact met ons op voor een gratis en persoonlijke offerte. We kijken ernaar uit om u te ontmoeten, uw project te analyseren, de juiste oplossing voor te stellen en u naar succes te begeleiden.

 

We worden besproken in Trends, bekijk het artikel!

We zijn gecertificeerd